SINTAGRA ESCAPE ROOMS обявява първите турнири в двете си стаи. Каним ви да дойдете и да изпитате удоволствието от най-новите игри и да решите нашите загадки. Повярвайте ни, не са лесни и вероятно ще бъдат предизвикателство за вас!

sintagra turniri

КОГА:
Стая „Синтагра: Капанът на серийния убиец“ - 21 и 22 май 2016 г
Стая „Синтагра: Писмо от изчезналия учен“ – 28 и 29 май 2016 г.

КЪДЕ: София, ул. „Добруджа“ № 15, партер - и за двата турнира.
Резервации: на сайта на SINTAGRA ESCAPE ROOMS - http://sintagra.net/

КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА: За турнирите могат да се запишат всички, без ограничение дали са посещавали нашите стаи.

КАК ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ ЗА УЧАСТИЕ: Можете да си резервирате час през нашата система за резервации на сайта http://sintagra.net/ , да ни пишете на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или да се обадите, за да проверите свободните часове и да запишете час за игра на тел. +359 899 289588.

ПРАВИЛА НА ТУРНИРИТЕ:

- Турнирите ще се проведат на посочените дати: стая „Синтагра: Капанът на серийния убиец“ - 21 и 22 май 2016 г, стая „Синтагра: Писмо от изчезналия учен“ – 28 и 29 май 2016 г. в посочените във формата за регистрация часове. Ако не можете да играете на тези дати, но имате желание да участвате в турнира, пишете ни на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или се обадете на тел. +359 899 289588, за да уговорите игра в близките дати.

- Цената за участие е с 20% отстъпка от стандартната цена на SINTAGRA ESCAPE ROOMS за съответния брой играчи.

- В турнира могат да участват отбори между 2 и 5 човека включително!

- За победител ще се счита този отбор, който успешно е излязъл в рамките на 60 минути и има най-малък краен резултат (време до 60 мин. + наказателно време).

- Всеки отбор може да ползва неограничен брой жокери, всеки от които добавят 5 мин. наказателно време към крайния му резултат. Жокерите са стандартизирани за съответните загадки и са еднакви за всички участници, доколкото това е възможно.

- Няма да има различно наказателно време за отбори с различен брой участници поради характера на играта.

- Шампионите в двата турнира печелят награди, осигурени от SINTAGRA ESCAPE ROOMS. Отборът – шампион от турнира „Синтагра: Капанът на серийния убиец“ печели безплатни ваучери за участие и в турнира за другата стая на следващата седмица – „Синтагра: Писмо от изчезналия учен“.

- Регистрацията за участие в турнира е отворена до запълване на максималния брой участващи отбори, определен от съответната стая и съгласуван с нас.

- Турнирът не е част от Лигата на Всички Стаи.

Къде се намираме


Адресът на нашите стаи е:
гр. София, ул. Добруджа № 15, партер
Email: info@sintagra.net
Телефон: 0899 289 588
Работно време:
понеделник – неделя: 10:00-22:00

Sintagra Facebook


За Real Escape Room

Направете отбор с приятелите, колегите, семейството и се потопете в незабравимото преживяване Real Escape Room. Приключението да бъдете в стаята и да се справите с изключително интересния сюжет и разнообразните загадки, ви кара да се почувствате като герой от този филмов сюжет и да преживеете истинско забавление. Задачата на отбора е да премине през серията от пъзели, капани, лабиринти и логически задачи, за да излезе от стаята. Отборът има на разположение за това 60 минути.

Контакти

   гр. София 1000, ул. Добруджа № 15, партер
   info@sintagra.net
   0899 289 588

Работно време:
понеделник – неделя: 10:00-22:00