На 7 май 2016 г.  пред очите ни се роди нов отбор и веднага направи силна заявка за шампионската титла. Известният журналист Драгомир Симеонов и синът му Павел успяха да се измъкнат от клопките за рекордно време и вече са готови за още предизвикателства. А ние продължаваме да крием ключове и да очакваме търсачи.

 

Отбор "THE COOKIES" се пробва да пребори капаните на серийния убиец, играха логично и последователно, и само минута не им достигна да решат последната загадка и да се измъкнат от капана. 

 

Отбор "ХАМСТЕР" също влезе в клопката на серийния убиец, но не му се дадоха, събраха необходимите улики и успяха да се измъкнат победоносно от неговия капан!

 

Отборът "GHOST DIVISION" излезе само за 15 мин от стаята "Синтагра: писмо от изчезналия учен" и така отправи сериозно предизвикателство към всички вас както за турнирите, така и за игрите извън тях. Стаята "Синтагра: Капанът на серийния убиец" ги затрудни малко повече, но пък и в двете стаи се забавляваха искрено, което личи и от снимката.

 

Отбор "ФРИСКО" - запомнете го - единственият отбор до момента, който разкри най-трудната, най-скритата загадка в стаята "Капанът на серйния убиец"! Браво на пловдивчани! Отборът постави началото на турнирите в двете стаи (малко предсрочно, но пък затова всички вие ще имате възможност да наваксате).

Къде се намираме


Адресът на нашите стаи е:
гр. София, ул. Добруджа № 15, партер
Email: info@sintagra.net
Телефон: 0899 289 588
Работно време:
понеделник – неделя: 10:00-22:00

Sintagra Facebook


За Real Escape Room

Направете отбор с приятелите, колегите, семейството и се потопете в незабравимото преживяване Real Escape Room. Приключението да бъдете в стаята и да се справите с изключително интересния сюжет и разнообразните загадки, ви кара да се почувствате като герой от този филмов сюжет и да преживеете истинско забавление. Задачата на отбора е да премине през серията от пъзели, капани, лабиринти и логически задачи, за да излезе от стаята. Отборът има на разположение за това 60 минути.

Контакти

   гр. София 1000, ул. Добруджа № 15, партер
   info@sintagra.net
   0899 289 588

Работно време:
понеделник – неделя: 10:00-22:00