Запазването на всяка една от стаите струва 30 лева, като допълнително се заплащат по 20 лв за всеки един от играчите.

Така цената е следната:
При двама играчи – 70 лв
При трима играчи – 90 лв
При четирима играчи – 110 лв
При петима играчи – 130 лв

След като запазите час чрез формата за резервации на нашия сайт, ще имате възможност да изберете дали да заплатите резервацията по банков път, като преведете таксата за резервация по нашата банкова сметка, или да я заплатите кеш на място в офиса. Важно е да заплатите резервацията в срока, който ще ви бъде посочен при потвърждаването на резервацията, в противен случай тя ще бъде отменена. Нашата банкова сметка:

Банка: „Интернешънъл Асет банк“ АД
Получател: Синтагра ЕООД
IBAN: BG28IABG80981000207301
BIC: IABGBGSF

Резервации
Необходимо е да запазите час през нашия сайт, като изберете ден от календара и свободен час (означените с червен цвят са заети, а оцветените със зелен цвят са свободни). Въведете правилно данните си във формата за резервации. Резервацията трябва да бъде потвърдена от Вас, чрез линк, който ще бъде изпратен на Вашия имейл. Резервацията може да бъде потвърдена и чрез телефон.

Резервация се прави най-късно 72 часа преди желания час за игра и не е валидна, ако не е потвърдена от нашия екип. Резервацията ви ще бъде неотменима само ако заплатите по банков път или кеш в офиса депозита за резервиране на стаята в размер на 30 лв. Депозитът не се възстановява, ако отмените резервацията, както и ако отборът не се яви в часа за играта.

След като направите успешна резервация, нашият екип ще се свърже с вас за потвърждение. Ако закъснеете 15 минути и повече след началото на резервирания час за игра, вашата резервация се отменя и заплатената сума не се връща. Изключение може да има единствено ако следващия час след резервирания от вас в същата стая е свободен, не е запазен от друг отбор.

Ваучери
Sintagra Rooms ви предлага възможност да закупите ваучери за игра, които можете да подарите на ваши близки или приятели и да им предоставите възможност за уникално забавление в нашите стаи. Ваучерът се използва за една определена игра от двете стаи, които предлагаме, и е валиден в продължение на 1 година от издаването му. Вие сами избирате за колко души да бъде ваучерът според правилата на играта – между 2 и 5 играчи. Получателят на ваучера сам избира за кой ден и час ще го използва, като предварително се свърже с нас за резервация на свободен час. Можете да закупите ваучер на място в офиса ни.

Адресът на нашите стаи е:
гр. София 1000, ул. Добруджа № 15, партер
Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: 0899 289 588
Работно време:
Понеделник – Неделя: 10:00-22:00

Къде се намираме


Адресът на нашите стаи е:
гр. София, ул. Добруджа № 15, партер
Email: info@sintagra.net
Телефон: 0899 289 588
Работно време:
понеделник – неделя: 10:00-22:00

Sintagra Facebook


За Real Escape Room

Направете отбор с приятелите, колегите, семейството и се потопете в незабравимото преживяване Real Escape Room. Приключението да бъдете в стаята и да се справите с изключително интересния сюжет и разнообразните загадки, ви кара да се почувствате като герой от този филмов сюжет и да преживеете истинско забавление. Задачата на отбора е да премине през серията от пъзели, капани, лабиринти и логически задачи, за да излезе от стаята. Отборът има на разположение за това 60 минути.

Контакти

   гр. София 1000, ул. Добруджа № 15, партер
   info@sintagra.net
   0899 289 588

Работно време:
понеделник – неделя: 10:00-22:00